if you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl but whatever you do keep moving forwad

Friday, 30 June 2017

Piko Coffee

Assalamualaikum,

hi, memandangkan lepas ni akan busy sangat-sangat sampai takde masa nak menghadap blog ni lagi dah so aku nak ambik masa korang untuk paksa korang baca post aku ni. post kali takde travel log dah sebab takde melawat mana-mana tempat yang terbaru dalam setahun dua ni,  melainkan ulang alik kl-ipoh atau ipoh-kl.

So firstly, nk ucapkan tahniahh!! sebab berjaya sambut ramadhan dan aidilfitri tahun ni. Alhamdulillah, kene bersyukur sebab diberi kesihatan yang baik dan kesempatan untuk merasa lagi ramadhan dan aidilfitri tahun ni,

so what up story kali ni??

Ok, kali ni aku nak cerita kenapa korang kene memilih Piko Coffee dalam menjaga kesihatan kulit korang. aku tau soalan korang mesti nak tanya apa benda lah Piko Coffee segala bagai ni kan?? let me introduce sikit produk ni. Piko Coffee Scrub and Piko Coffee Mask adalah produk yang di formulasikan daripada 99% coffee asli dan 1% dicampur dengan minyak zaitun. So, the conclusion ia adalah produk organik yang bagus untuk wanita-wanita, kakak-kakak, adik-adik dan abang-abang kat luar sana.

abang-abang pun boleh guna?? yes!! abang-abang pun tak ketinggalan. lelaki pun perlu jugak jaga penampilan kulit ni tau, kalau kusam je, nampak hitam pegi kerja pun rasa tak puas hati. yelah kulit tu nampak penat je kan.. jadi, dalam kes ni abang-abang pun perlu try produk ni

kenapa memilih produk organik??

Ha, salah satu sebab aku pilih produk organik ni sebab aku tak payah nak risau sama ada dia ada campuran bahan kimia atau tak, sebab dah kata organik so memang takde bahan kimia lah kan. Kedua, bahan organik adalah bahan yang sangat bagus untuk kulit. kalau korang nak tau bahan-bahan organik ni dalam dia ada banyak anti oksidan jadi dia membantu merawat kulit tanpa menyebabkan kulit tersumbat dan menyukarkan pernafasan kulit. kulit pun perlu bernafas tau!!

Reason yang ketiga, sebab aroma dia, aroma wangi-wangian ala-ala dekat spa tu tanpa ada campuran sebarang bahan kimia ni lebih membuatkan diri kita rasa tenang dan menyegarkan. kalau tak percaya cubalah bezakan.

so macam mana nk dapatkan??

senang je korang tekan je nama ni humaira.shoppes terus ke fb and korang boleh cari link instagram kat situ. jangan lupa untuk mencuba okay and also share, like dan follow ig and fb tu. cara lain korang boleh cari number telephone aku then korang boleh what apps, telegram atau direct message terus.

nampak menarik kan ?? bila dah cuba sekali terus jatuh hati tau.





facebook pages: humaira.shoppes 
instagram: @humaira.shoppes
contact number: 019-3624282